Hi,

wat leuk dat je er bent!

 

Ik ben Amber, design duizendpoot, cultuur liefhebber en een echte theeleut.

Men omschrijft mij vaak met de woorden: Energiek, spontaan, ambitieus en boordevol passie. Deze vier eigenschappen zetten de toon in mijn dagelijkse leven.

 

Mijn passie voor dit vak, en design in het algemeen, is al op jonge leeftijd begonnen en heeft zich door de jaren heen steeds meer ontwikkeld. Zolang als ik me kan herinneren ben ik bezig met vormgeven. Ik keek naar architectuur en vroeg mij af wat zich er binnen af zou spelen. En zou ik hetzelfde hebben gedaan als het mijn pand was? Ik leefde voortdurend in een fantasie waarin ik mijn omgeving aan het vormgeven was. Hier een ander kleurtje, daar een andere stoel. Dit deed ik als klein meisje, en nu jaren  later, doe ik dit als beroep.

 

Na het behalen van mijn VWO diploma is deze jonge Limburgse naar het Overijsselse Deventer verhuisd. Hier heb ik de opleiding Interior Design & Styling aan de Jan des Bouvrie Academie gevolgd en deze in 2019 succesvol afgerond. Het avontuur in Deventer kwam tot een einde en ik ben daarna weer terug gereisd naar het mooie zuiden, voor een nieuw avontuur… mijn eigen onderneming!

 

Op dit moment ben ik woonachtig in het inspirerende Maastricht, waar ik elke dag mag genieten van de prachtige omgeving, mijn familie en vrienden.

''Jouw interieur moet kloppen van

A t/m Z, want alleen dan werkt het interieur met je mee.''

Van passie naar werk met een duidelijk doel

In ons dagelijks leven worden we allemaal (onbewust) beïnvloed door onze omgeving en interieur. Wanneer deze niet in balans is, kan dit negatieve gevolgen hebben op onze gemoedstoestand. Als interieurontwerpster geloof ik in het belang van een harmonieus interieur en de positieve bijdrage die het ons kan leveren. Daarom wil ik jou helpen om je huis, werkplek, restaurant of winkel tot een fijne omgeving te maken.

 

Een ontwerp begint voor mij bij de gebruiker. Als ontwerper geloof ik namelijk dat iedereen zich prettig moet voelen in de ruimte waar zij zich in bevinden. Deze visie pas ik op elk ontwerp van mij toe. Het moet kloppen van A t/m Z en passen bij wie jij bent als persoon, want alleen dan werkt het interieur met je mee.

 

In mijn ontwerpen pas ik de leer van omgevingspsychologie toe. Door in een ontwerp in te spelen op kleuren, materialen, licht en indeling kan de gemoedstoestand, stemming en welzijn van de gebruiker positief beïnvloed worden. En dát is waar het voor mij uiteindelijk om draait: dat jij als gebruiker je goed voelt in jouw ruimte.

 

Door 100% persoonlijke aandacht te bieden en goed te luisteren neem ik jouw persoonlijkheid mee in het interieur. Zo krijg jij een uniek, persoonlijk op maat gemaakt interieur!

 

Benieuwd naar gerealiseerde projecten? 

''Samen zorgen we ervoor dat jij en je interieur weer een perfecte match worden''

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Het inzichtelijk maken van je verbouwplannen.

Je helpen met een nieuwe, frisse wind door je interieur te geven.

^Of je tuin, garage, kelder én meer.

Je interieur een nieuwe look en feel te geven zodat jij iedere dag opnieuw kan genieten

Het ontwerpen van totaalconcepten.

Het ontwerpen van een zakelijk interieur in de horeca-, retail-, of kantoorsector.

Beschikbaar als FREELANCER voor uw bedrijf!

Vlekje.png

LET'S CONNECT

Vlekje.png

voor een vrijblijvende afspraak, kennismaking of samenwerking!

Freelancer voor bedrijven

Als ontwerper heb ik ook veel uren gemaakt bij collega’s. Hierdoor weet ik mij goed in te zetten binnen een bedrijf. Zo heb ik een ontwerpafdeling aangestuurd, 3D tekenwerk verricht voor verschillende projecten en meegedacht als ‘extra creatief brein’.

 

Ik ben een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken aan een opdracht. De voorkeur zal altijd uitgaan naar het werken in een team, want samen kom je tot onverwachte en grootste ideeën. Samen bereik je het meest.

 

Heb jij iemand nodig die je kan helpen bij het maken van ontwerpen, indelingen, renders of wil je samen brainstormen over een bepaald project? Ik ben de duizendpoot die je zoekt!

 

Ik kom graag langs, onder het genot van een kop thee, om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

GEWERKT BIJ / MET

KLINKERS INTERIEURPRODCUTIES - IKEA HEERLEN - RENATE PROVAAS INTERIEURARCHITECT. -  BOUWKUDNIG ADVIES EN ONTWERPBURO N. RUITERS
 PETRA JANSEN INTERIEUR ONTWERP ADVIES  MARCO HAEMERS INTERIEUR & DESIGN  - DRUKKERIJ JACOBS -

PROJECTEN IN

MAASTRICHT CADIER EN KEER - DEVENTER - ZUTPHEN - GULPEN - BEEK - EPEN - ARENSGENHOUT - VALKENBURG - KERKRADE - BOCHOLTZ - VOERENDAAL - MARGRATEN - KLIMMEN - SCHINNEN - HEERLEN - 

 
 
 
 

Iets voor jou?

Neem vrijblijvend contact op.

Ik kom graag bij je langs om te zien wat ik voor je kan betekenen!

Stuur een mail, bel, of vul het formulier op de contactpagina in!

          +31 6 53 13 42 52

         hello@amberbuisman-interiordesign.com