top of page
amber_interiors_byliekevroomen-5.JPG
VLEKKEN.png

Wat anderen zeggen over Amber...

''Erg betrokken en gedreven''

''Wij kunnen niet wachten om ervan te gaan genieten!''

''Ons bezoek geeft alleen maar complimenten over ons nieuwe huis''

Anouk en Vincent - Maastricht

Als voorbereiding op onze verbouwing en nieuwe inrichting zochten we een professional die met ons kon meedenken. Amber heeft ons erg goed op weg geholpen en de 3D impressie is echt van toegevoegde waarde. Naast haar creativiteit is Amber erg betrokken en gedreven. Erg blij met het eindresultaat!

Melissa en Stephan - Eijsden

Amber heeft hart voor haar vak. Kan je ontzettend in spanning laten zitten, wetende dat haar hoofd volstroomd met ideeen tijdens het intakegesprek, want ze laat niets los en lacht alleen maar. Ze heeft in ons geval een tegek ontwerp gemaakt waarbij ons grootste opstakel "de hal" nu mooi één geheel is met de woonkamer en keuken. Wij kunnen niet wachten om ervan te gaan genieten!
 

Lillian en Willy - Margraten

We hebben Amber ontmoet toen we bezig waren met onze zoektocht naar de inrichting van ons nieuwe huis. We hadden inmiddels een keuze gemaakt in onze inrichting. Met Amber wilde we onze keuze testen. De kennismaking met Amber was rustig en bescheiden; Amber had veel belangstelling voor onze keuze. Al snel nam Amber op een rustige manier het gesprek over. Op een zeer prettige, deskundige wijze gaf Amber ons andere inzichten in de inrichting van ons plan. We waren blij verrast. Amber heeft ons zeer goed geholpen bij het definitieve plan. Contacten en vragen waren nooit een probleem. De inrichting is uiteindelijk samen met Amber bepaald. Wij vinden het mooi geworden en ons bezoek geeft alleen maar complimenten over ons nieuwe huis. Deze complimenten zijn zeker ook voor Amber.

Wil je een deskundig, respectvol advies voor je woninginrichting? Begin dan bij Amber.

''Wat hebben wij goede tips gekregen!''

''Met het 3D programma krijg je een goede indruk hoe het er gaat uitzien!''

''Nieuwe inzichten qua inrichting en het combineren van woonstijlen''

Sharon en Niels - Valkenburg

Onlangs Amber benaderd om eens mee te denken over onze nieuwe inrichting. Uitdaging om onze twee smaken bij elkaar te laten komen, maar wat hebben wij goede tips gekregen om mee aan de slag te gaan!

Rick en Petra - Sittard

We wisten niet goed hoe we ons nieuwe huis moesten gaan indelen/inrichten!
Amber heeft ons hiermee goed op weg geholpen met haar tips en adviezen, en met het schitterende 3D programma krijg je een goede indruk hoe het er gaat uitzien!

Daphne - Schimmert

Amber is bij ons bij de verbouwing langs geweest. Ze gaf ons nieuwe inzichten qua inrichting en het combineren van de woonstijlen. Wij nemen hier zeker punten in mee !

''Met Amber in je team ben je verzekerd van structuur, een positieve vibe en een geweldige eindproduct!''

Rick - Wijlre

Ik heb Amber leren kennen als een sociaal en positief persoon die ver gaat om haar projecten te laten voldoen aan haar en de opdrachtgever gestelde wens. Met amber in je team ben je verzekerd van structuur, een positieve vibe en een geweldige eindproduct!

''Gedreven in wat zij doet en gaat graag het gesprek met ieder aan''

''Een gedreven en heel creatieve binnenhuisarchitect, die oog heeft voor wat een client nodig heeft''

Rick - oud docent 

Ik heb Amber als een enthousiaste en leergierige jonge dame leren kennen. Zij is gedreven in wat zij doet en gaat graag het gesprek met ieder aan. Ze is niet te beroerd om te vragen, daardoor komt zij heel ver. Haar AutoCAD skills zijn boven gemiddeld en dat heeft ze ook wel laten zien, in hoe snel zij door de opleiding heen ging.

Hans Venderbos

Ik heb op bijzonder prettige wijze met Amber gewerkt aan een vooralsnog fictief plan voor een herbestemming van een gebouw in Gulpen. Tijdens deze periode heeft ze laten zien dat ze een gedreven en heel creatieve binnenhuisarchitect is, die oog heeft voor wat een client nodig heeft en niet alleen haar eigen idee volgt. Ze beschikt over een netwerk van mensen die haar kunnen helpen op gebieden buiten haar specifieke vakgebied om ervoor te zorgen dat ze een totaalconcept kan leveren dat aan alle eisen tegemoet komt.

''Zij is een van de meest creatieve, inspirerende en hardwerkende personen die ik ken''

''Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe look''

'Amber zet zich altijd voor de volle 100% in voor haar klanten, en blijft daarbij zichzelf''

Roel - Noorbeek

Al sinds dat ik Amber heb leren kennen op de middelbare school is zij een van de meest creatieve, inspirerende en hardwerkende personen die ik ken. Op creatieve wijze weet zij voor ieder probleem een oplossing te vinden. Dit, in combinatie met haar structurele manier van (hard) werken, maakt haar de perfecte ondernemer om al je ontwerp- en ruimtelijke uitdagingen aan voor te leggen.

Laurens - Eys

Het enthousiasme van Amber voor haar vak is terug te vinden in haar unieke en energieke interieurstijlen, een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe look.

Joël - Banholt

Amber combineert haar creativiteit met tomeloze inzet, en stelt daarbij de wensen van haar opdrachtgevers centraal. Een aanrader voor iedereen die nadenkt over een nieuw design in zijn of haar woning, werkomgeving etc! Amber is iemand die zich altijd voor de volle 100% inzet voor haar klanten, en daarbij ook zichzelf blijft. Met andere woorden; ze gelooft in haar eigen visie van werken en wil daarom altijd het maximale eruit halen! 

''Ze heeft onze wensen goed tot zijn recht laten komen. Wij raden haar echt aan! ''

''Een klasse ontwerper met het hart op de goede plaats!''

'Amber is heel kundig in haar vak en ook nog eens klantvriendelijk toe. Ik zou haar zeker aanraden!''

Svenja en Robin - Bocholtz

Amber heeft ons erg goed geholpen bij het geven van verfadvies met betrekking tot onze eerste eigen woning. Wij zagen door de bomen het bos niet meer en Amber heeft ons voorzien van zeer snel advies met een heleboel opties inclusief duidelijke uitleg. Ze heeft onze wensen goed tot zijn recht laten komen. Wij raden haar echt aan! 

Gina - Mechelen

Een hele creative interior designer die verstand heeft van vakwerk. Met haar perspectief gericht op de wensen van haar klanten, weet ze altijd een zeer passend ontwerp neer te zetten waar zowel zij als de klant achter staan! Ze creëert een goed visueel beeld over wat de mogelijkheden zijn met de ruimtes binnen en buiten je huis. Met haar open mindset maakt ze het onmogelijke, mogelijk. Een klasse ontwerper met het hart op de goede plaats! 

Nathalie en Luciën - Bocholtz

We vonden de samenwerking heel fijn. Ook dat je een boek krijgt met verschillende interieurmogelijkheden was top! Amber is heel kundig in haar vak en ook nog eens klantvriendelijk toe. Ik zou haar zeker aanraden! 

'' Ik ben blij dat ik Amber tijdens haar afstudeerproject heb leren kennen. Sindsdien werken we vaker samen. Dit leidt altijd tot goede resultaten en tevreden opdrachtgevers. ''

''Wij zijn heel tevreden. Het contact liep ook uitstekend. Supertevreden''

'Out of the box, gedegen, brede blik en passie zijn woorden die bij haar passen.''

Nico Ruiters - Bouwkundig tekenaar en architect

Ik maak voor mijn opdrachtgevers een bouwkundig ontwerp. Hierna gaat Amber met veel passie en inzet aan het werk om een interieur ontwerp te maken.  Creativiteit en ambitie zijn eigenschappen van Amber om het ontwerp tot een mooi geheel te maken.  Het goede en persoonlijke contact met de opdrachtgever bevordert het proces op een heel positieve manier.  Ik ben blij dat ik Amber tijdens haar afstudeerproject heb leren kennen. Sindsdien werken we vaker samen. Dit leidt altijd tot goede resultaten en tevreden opdrachtgevers. 

Sonja en Frank - Valkenburg

We hebben veel gehad aan het kleuradvies van Amber. Wij zijn heel tevreden. Het contact liep ook uitstekend. Supertevreden 👍🏼'' 

Bas - Margraten

Amber heeft tijdens de verbouwing op cruciale momenten als sparringpartner meegedacht en advies gegeven. Out of the box, gedegen, brede blik en passie zijn woorden die bij haar passen. Dankzij haar advies zijn uiteindelijk alle puntjes op de i gezet tijdens de verbouwing met een top resultaat. 

'' Amber is professioneel , geeft goede adviezen en voelt gelijk aan wat de klant voor ogen heeft.''

''Zij verrast mij met creatieve ideeën en haar 3d-plaatjes vallen erg goed bij de opdrachtgevers. ''

'Amber is een leuke spontane vrouw, wat hart voor haar vak heeft..''

Denise en Gerald - Maastricht

Super! Heel erg blij met het ontwerp. Amber is professioneel , geeft goede adviezen en voelt gelijk aan wat de klant voor ogen heeft. In een woord TOP! 

Renate Provaas Interieurarchitect

Op de middelbare school moest Amber een vervolgopleiding kiezen. Ze kwam een week bij mij stage lopen om te zien of het vak van interieurarchitect bij haar zou passen. 

Een week waarin ik haar kon laten zien hoe afwisselend en fijn dit beroep is. Ik werd aangestoken door haar enthousiasme en leergierigheid. Nu ze zelf haar eigen onderneming heeft, heb ik een paar keer gebruik gemaakt van haar ontwerp- en tekenvaardigheid. Zij verrast mij met creatieve ideeën en haar 3d-plaatjes vallen erg goed bij de opdrachtgevers. Het is prettig samenwerken met zo’n jonge en positieve ontwerpster! 

Dori en Rick - Gulpen

Samen met Amber om tafel gaan zitten  voor inspiratie op te doen . Ons doel was hoe je je pand uitnodigend kunt verhuren. Nou dat is Amber goed gelukt , met haar 3D Programma. Zo heeft zij ons verschillende beelden laten zien, waardoor je een goede indruk van verschillende situaties krijgt. En daarbij is Amber een leuke spontane vrouw, wat hart voor haar vak heeft. 

bottom of page