Wat anderen zeggen over Amber...

Klantrecensies

''Wat hebben wij goede tips gekregen!''

Sharon Pisters

10.02.2020

Onlangs Amber benaderd om eens mee te denken over onze nieuwe inrichting. Uitdaging om onze twee smaken bij elkaar te laten komen, maar wat hebben wij goede tips gekregen om mee aan de slag te gaan!

''Met het 3D programma krijg je een goede indruk hoe het er gaat uitzien!''

Rick Meulenberg

22.12.2019

We wisten niet goed hoe we ons nieuwe huis moesten gaan indelen/inrichten!
Amber heeft ons hiermee goed op weg geholpen met haar tips en adviezen, en met het schitterende 3D programma krijg je een goede indruk hoe het er gaat uitzien!

Daphne Steens

09.12.2019

Amber is bij ons bij de verbouwing langs geweest. Ze gaf ons nieuwe inzichten qua inrichting en het combineren van de woonstijlen. Wij nemen hier zeker punten in mee !

''Nieuwe inzichten qua inrichting en het combineren van woonstijlen''

Overige recensies

Rick Knops

Rick en Amber hebben samengewerkt, maar voor verschillende bedrijven.

Ik heb Amber leren kennen als een sociaal en positief persoon die ver gaat om haar projecten te laten voldoen aan haar en de opdrachtgever gestelde wens. Met amber in je team ben je verzekerd van structuur, een positieve vibe en een geweldige eindproduct!

''Met Amber in je team ben je verzekerd van structuur, een positieve vibe en een geweldige eindproduct!''

''Gedreven in wat zij doet en gaat graag het gesprek met ieder aan''

''Een gedreven en heel creatieve binnenhuisarchitect, die oog heeft voor wat een client nodig heeft''

Rick van Gurp

Rick was de leraar van Amber

Ik heb Amber als een enthousiaste en leergierige jonge dame leren kennen. Zij is gedreven in wat zij doet en gaat graag het gesprek met ieder aan. Ze is niet te beroerd om te vragen, daardoor komt zij heel ver. Haar AutoCAD skills zijn boven gemiddeld en dat heeft ze ook wel laten zien, in hoe snel zij door de opleiding heen ging.

Hans Venderbos

Hans was de leraar van Amber

Ik heb op bijzonder prettige wijze met Amber gewerkt aan een vooralsnog fictief plan voor een herbestemming van een gebouw in Gulpen. Tijdens deze periode heeft ze laten zien dat ze een gedreven en heel creatieve binnenhuisarchitect is, die oog heeft voor wat een client nodig heeft en niet alleen haar eigen idee volgt. Ze beschikt over een netwerk van mensen die haar kunnen helpen op gebieden buiten haar specifieke vakgebied om ervoor te zorgen dat ze een totaalconcept kan leveren dat aan alle eisen tegemoet komt.

''Zij is een van de meest creatieve, inspirerende en hardwerkende personen die ik ken''

''Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe look''

'Amber zet zich altijd voor de volle 100% in voor haar klanten, en blijft daarbij zichzelf''

Roel Elissen

Roel en Amber hebben samen gestudeerd

Al sinds dat ik Amber heb leren kennen op de middelbare school is zij een van de meest creatieve, inspirerende en hardwerkende personen die ik ken. Op creatieve wijze weet zij voor ieder probleem een oplossing te vinden. Dit, in combinatie met haar structurele manier van (hard) werken, maakt haar de perfecte ondernemer om al je ontwerp- en ruimtelijke uitdagingen aan voor te leggen.

Laurens van den Berge

Laurens en Amber hebben samen gestudeerd

Het enthousiasme van Amber voor haar vak is terug te vinden in haar unieke en energieke interieurstijlen, een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe look.

Joël Straat

Joël en Amber hebben samen gestudeerd

Amber is iemand die zich altijd voor de volle 100% inzet voor haar klanten, en daarbij ook zichzelf blijft. Met andere woorden; ze gelooft in haar eigen visie van werken en wil daarom altijd het maximale eruit halen!

VOLG MIJ OP:

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • LinkedIn

CONTACTGEGEVENS.

 +31 6 53 13 42 52

     hello@amberbuisman-interiordesign.com

Maastricht, Limburg, Nederland

KVK:  70773467