SR-Amber Buisman-24.jpg
amber_interiors_byliekevroomen-2.JPG

OVER AMBER

Hi, wat leuk dat je er bent!

Ik ben Amber, design duizendpoot, cultuur liefhebber en een echte theeleut.

Men omschrijft mij vaak met de woorden: Energiek, spontaan, ambitieus en boordevol passie. Deze vier eigenschappen zetten de toon in mijn dagelijkse leven.

 

Mijn passie voor dit vak, en design in het algemeen, is al op jonge leeftijd begonnen en heeft zich door de jaren heen steeds meer ontwikkeld. Zolang als ik me kan herinneren ben ik bezig met vormgeven. Ik keek naar architectuur en vroeg mij af wat zich er binnen af zou spelen. En zou ik hetzelfde hebben gedaan als het mijn pand was? Ik leefde voortdurend in een fantasie waarin ik mijn omgeving aan het vormgeven was. Hier een ander kleurtje, daar een andere stoel. Dit deed ik als klein meisje, en nu jaren  later, doe ik dit als beroep.

 

Na het behalen van mijn VWO diploma is deze jonge Limburgse naar het Overijsselse Deventer verhuisd. Hier heb ik de opleiding Interior Design & Styling aan de Jan des Bouvrie Academie gevolgd en deze in 2019 succesvol afgerond. Het avontuur in Deventer kwam tot een einde en ik ben daarna weer terug gereisd naar het mooie zuiden, voor een nieuw avontuur… mijn eigen onderneming!

 

Op dit moment ben ik woonachtig in het inspirerende Maastricht, waar ik elke dag mag genieten van de prachtige omgeving, mijn familie en vrienden.

01_final-min.png
ONTWERP 1_MEUBELBORD.png
SR-SIX Interiors & Design-20.jpg

BEDRIJF 01 | AMBER BUISMAN INTERIOR DESIGN

Tijdens mijn studie in Deventer aan de Jan des Bouvrie Academie heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Ondernemen zit er bij mij sinds jongs af aan al in,  het kwam dan ook voor niemand als verrassing toen ik voor het ondernemersleven koos. 

Velen mooie projecten en leuke ontmoetingen volgden. Ik heb mensen blij mogen maken en écht mogen verrassen met hun nieuwe interieur. Heerlijk vind ik dat!   Niet alleen particulieren, maar ook een aantal zakelijke interieurs en visualisatieprojecten zaten hier tussen.  

Nu is het tijd voor the Next Level! 

BEDRIJF 02 | SIX INTERIORS & DESIGN

Krachten bundelen, mooie ontwerpen maken, samen ondernemen en vooral plezier hebben! Van stiekem dromen naar groots doen! 

Samen met Britt ben ik in 2021 het avontuur aangegaan en hebben we SIX Interiors & Design opgericht. Het is soms gek hoe dingen kunnen lopen. Amber werkende als freelancer en Britt beginnende aan haar stage bij hetzelfde bedrijf met onze bureaus recht tegenover elkaar. Talking about faith!

 

Van oppervlakkige gesprekken naar diepgaande conversaties, binnen no time was het duidelijk dat werk en vriendschap  combineren de perfecte formule was voor onze toekomst.

 

Elkaar inspireren en aanvullen? Check. Elkaars sterke kanten benutten? Check. Samen mooie ontwerpen maken? Check. Én ondertussen heel veel plezier hebben. Wij willen samen met jullie onze reis verderzetten met SIX. Are you in? 

SR-SIX Interiors & Design-25.jpg

En deze jonge onderneemster is nog lang niet klaar..

SR-Amber Buisman-20.jpg

Van passie naar werk met een duidelijk doel

In ons dagelijks leven worden we allemaal (onbewust) beïnvloed door onze omgeving en interieur. Wanneer deze niet in balans is, kan dit negatieve gevolgen hebben op onze gemoedstoestand. Als interieurontwerpster geloof ik in het belang van een harmonieus interieur en de positieve bijdrage die het ons kan leveren. Daarom wil ik jou helpen om je huis, werkplek, restaurant of winkel tot een fijne omgeving te maken.

 

Een ontwerp begint voor mij bij de gebruiker. Als ontwerper geloof ik namelijk dat iedereen zich prettig moet voelen in de ruimte waar zij zich in bevinden. Deze visie pas ik op elk ontwerp van mij toe. Het moet kloppen van A t/m Z en passen bij wie jij bent als persoon, want alleen dan werkt het interieur met je mee.

 

In mijn ontwerpen pas ik de leer van omgevingspsychologie toe. Door in een ontwerp in te spelen op kleuren, materialen, licht en indeling kan de gemoedstoestand, stemming en welzijn van de gebruiker positief beïnvloed worden. En dát is waar het voor mij uiteindelijk om draait: dat jij als gebruiker je goed voelt in jouw ruimte.

 

Door 100% persoonlijke aandacht te bieden en goed te luisteren neem ik jouw persoonlijkheid mee in het interieur. Zo krijg jij een uniek, persoonlijk op maat gemaakt interieur!

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

PNG voor website2.png
PNG voor website2.png
PNG voor website2.png
PNG voor website2.png
PNG voor website2.png

Het inzichtelijk maken van je verbouwplannen.

Je helpen met een nieuwe, frisse wind door je interieur te geven.

^Of je tuin, garage, kelder én meer.

Je interieur een nieuwe look en feel te geven zodat jij iedere dag opnieuw kan genieten

Het ontwerpen van totaalconcepten.

Het ontwerpen van een zakelijk interieur in de horeca-, retail-, of kantoorsector.

Vlekje.png

LET'S CONNECT

Vlekje.png

voor een vrijblijvende afspraak, kennismaking of samenwerking!

GEWERKT BIJ / MET

KLINKERS INTERIEURPRODUCTIES - IKEA HEERLEN - RENATE PROVAAS INTERIEURARCHITECT. -  BOUWKUDNIG ADVIES EN ONTWERPBURO N. RUITERS
PETRA JANSEN INTERIEUR ONTWERP ADVIES  MARCO HAEMERS INTERIEUR & DESIGN  - DRUKKERIJ JACOBS - PR PROJECTS 

PROJECTEN IN

MAASTRICHT CADIER EN KEER - DEVENTER - ZUTPHEN - GULPEN - BEEK - EPEN - ARENSGENHOUT - VALKENBURG - KERKRADE - BOCHOLTZ - VOERENDAAL - MARGRATEN - KLIMMEN - SCHINNEN - HEERLEN - AMSTENRADE - EIJSDEN - URMOND -- RIJEN - SITTARD

02_03.jpg
02_01.jpg
02_04.jpg