top of page
06_final.png
ontwerp1_6.png

MAATWERK UITWERKEN

KEUKEN, BADKAMER, KASTEN EN MÉÉR.

Een nieuwe keuken, badkamermeubel of ander maatwerk?

 

Graag ga ik vóór jou en met jou aan de slag om tot de meest functionele en ergonomische indeling te komen met de juiste materialen.

 

We maken het ontwerp van je dromen en zorgen ervoor dat jouw interieur perfect samenkomt en in eenheid is.

VLEKKEN.png
 • Uiteraard kom ik eerst bij je langs om de ruimte in me op te nemen en aandachtig te luisteren naar de woonwensen.  Na ons kennismakingsgesprek maak ik altijd een passende offerte.
   

 • Ik maak schetsvoorstellen (3D) van het maatwerkmeubilair en laat hierin altijd verschillende varianten zien. We bekijken allerlei mogelijkheden en brainstormen over het ontwerp.

  Na de eerste bespreking ga ik verder met het uitwerken van het voorlopige ontwerp. Hierin worden materialen en kleuren bepaald, samen met de details. De details van maatwerk maken het ontwerp écht af.
   

 • Ik maak maatwerktekeningen (2D) met dé indeling die het beste bij jou past. We houden rekening met een ergonomische hoogte en andere functionele zaken.
   

 • Kleine aanpassingen zullen gedaan worden om tot het definitieve ontwerp te komen.

Wat kun jij van mij verwachten?

Het resultaat

VLEKKEN.png
 • Uiteindelijk krijg jij van mij een volledig ontwerpdocument met 3D en 2D tekeningen incl kleuren en materialen, ondersteund met afbeeldingen.

UITVOERING*

 • Nadat we samen tot je ideale keuken, badkamermeubel of ander maatwerk zijn gekomen kan ik ook de uitvoer op mij nemen. Alles wordt geregeld. Voor jou ga ik offertes aanvragen bij gerenommeerde interieurbouwers en de maatwerktekeningen bespreken.  

* Dit zullen wij bespreken tijdens ons kennismakingsgesprek, waarnaar ik een offerte op maat voor je maak met al je wensen.

VLEKKEN.png
15.jpg

''Met het 3D programma krijg je een goede indruk hoe het er gaat uitzien!''

We wisten niet goed hoe we ons nieuwe huis moesten gaan indelen/inrichten!
Amber heeft ons hiermee goed op weg geholpen met haar tips en adviezen, en met het schitterende 3D programma krijg je een goede indruk hoe het er gaat uitzien!

SR-Amber Buisman-32.jpg

Iets voor jou? Ik help je graag!

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in één van mijn diensten? Ik kom graag bij je langs om te bespreken wat ik voor je kan betekenen! 

unnamed (2).png
phone-icon-256.png

+31 6 53 13 42 52 

 • Black LinkedIn Icon
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
bottom of page