top of page
Carla10.2.jpg

DATE 20/11/2018    THEMA  RESIDENTIEEL    CONCEPT FRIS EN FRUITIG

Onderverdieping woonhuis

Soms ben je niet helemaal tevreden met je eigen huis, het kan zijn dat de indeling niet lekker staat, de meubels aan vervanging toe zijn of dat je gewoon behoefte heb aan iets totaal anders. Dat laatste was bij dit project het geval, er mocht een geheel nieuwe look worden gecreëerd. Denk hierbij aan: nieuwe vloer, andere wandbekleding, indeling, meubilair en styling.

Carla10.2.jpg
Carla9.jpg

visie & concept

De opdrachtgever wilde graag een fris en energiek interieur dat past bij haar eigen persoonlijkheid. Daarbij moest er rekening gehouden worden met haar honden en katten, het moet dus een goed schoon te houden interieur zijn.

De kleur groen is een must om toe te passen in het ontwerp, de lievelingskleur van de opdrachtgever. Daarnaast houdt ze wel van een gek printje. Een aantal meubels, zoals de grote bruine kast en het tv meubel, met verschillende kleuren, moesten behouden blijven.

Carla13.jpg
Carla12.jpg
Carla6.jpg
Carla1.jpg

ontwerp

De indeling is veranderd zodat de kamer optimaal word benut. Voor de wanden heb ik groen toegepast met over twee wanden een print. De radiatoren zijn netjes weggewerkt, waardoor er een leuke plek om te zitten is ontstaan. De accessoires en bank zijn bruin en oranje, als warm contrast met het groen.

bottom of page