top of page
01__3 - Photoshop.jpg
01__4 - Photoshop.jpg

The Home Make-Over

Ben je toe aan een andere look & feel in je interieur en wil je jouw ruimte een mooie make-over geven? Met frisse kleuren, nieuwe meubels en een andere indeling creëer jij al een totale nieuwe beleving, zodat jij iedere dag weer opnieuw kan genieten van jouw huis.

VLEKKEN.png

Wat kun jij van mij verwachten?

 • Uiteraard kom ik eerst bij je langs om de ruimte in me op te nemen en aandachtig te luisteren naar de woonwensen.  Na ons kennismakingsgesprek maak ik altijd een passende offerte.
   

 •  Indien akkoord ga ik voor je aan de slag met de ruimte te digitaliseren in 3D en mogelijke indelingsopties te visualiseren. Zo ga ik het optimale uit de ruimte halen en jou verrassen met verschillende varianten.
   

 • Om een indruk van het ontwerp te krijgen maak ik een (of meerdere) moodboard(s), zodat jij de beoogde sfeer in één beeld kunt zien en voelen.

  Na deze eerste fase kom ik bij je langs om de verschillende indelingsvarianten en de moodboards te bespreken. Naar aanleiding van deze bespreking werk ik het voorstel verder uit tot een definitieve variant.

   

 • Tevens stel ik kleuren en materialen voor die het ontwerp samenbrengen en afmaken.
   

 • Vanuit het 3D model maak ik fotorealistische ontwerp renders, zodat jij een prachtige weergave krijgt van de ruimtelijkheid, de materialen, de lichtinval en meer.

VLEKKEN.png

Het resultaat

 • Uiteindelijk krijg jij van mij een volledig ontwerpdocument met moodboards, de definitieve indeling (2D en 3D) en kleur- en materiaaladvies.

UPGRADES*

Ik kan jou natuurlijk nog meer bieden dan alleen maar bovenstaande.


Bij deze HOME MAKE-OVER kan ik jou ook helpen met:


- het uitzoeken van nieuwe meubels. Van mij krijg jij dan een shopping list, rekening houdende met het budget.
- het voorstellen van
maatwerkmeubilair en eventueel offertes aanvragen.
-
verlichtingsplan

Daarom maak ik graag een offerte op maat voor jou waarin al je woonwensen worden gerealiseerd! Samen maken we van jouw huis een thuis.

* Dit zullen wij bespreken tijdens ons kennismakingsgesprek, waarnaar ik een offerte op maat voor je maak met al je wensen.

DO_5.jpg

'' Amber is professioneel , geeft goede adviezen en voelt gelijk aan wat de klant voor ogen heeft.''

Super! Heel erg blij met het ontwerp. Amber is professioneel , geeft goede adviezen en voelt gelijk aan wat de klant voor ogen heeft. In een woord TOP! 

—  Name, Title

SR-Amber Buisman-32.jpg

Iets voor jou? Ik help je graag!

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in één van mijn diensten? Ik kom graag bij je langs om te bespreken wat ik voor je kan betekenen! 

unnamed (2).png
phone-icon-256.png

+31 6 53 13 42 52 

 • Black LinkedIn Icon
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
bottom of page